Laadukkaat kauneudenhoito- ja ihonhoitotuotteet

Hoitola Ihosta voit hankkia korkealaatuiset kauneudenhoito- ja ihonhoitotuotteet myös kotiin vietäväksi. Valikoimaamme kuuluvat tunnetut ja suositut merkit, joiden valikoimasta löytyvät sopivat tuotteet jokaiselle. Autamme mielellämme juuri sinulle sopivien tuotteiden valinnassa. Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme!

Suomalainen EkoPharma-luonnonkosmetiikkasarja

EkoPharma Professional on Suomessa kehitetty luonnonkosmetiikkasarja, josta löytyvät neljä kasvohoitolinjaa, vartalonhoitotuotteet, käsien- ja jalkojenhoitotuotteet sekä aurinkotuotteet.

EkoPharman päämääränä on yhdistää hoidollisuus ja hyvä siedettävyys luonnonkosmetiikan puhtauteen, turvallisuuteen ja luonnollisuuteen.

Tuotteet ovat suomalaista lähituotantoa ja raaka-aineissa on suosittu luomua, kasviperäisyyttä ja kotimaisuutta. EkoPharma-sarjan tuotteet ovat kasviperäisiä ja niitä ei ole testattu eläinkokein. Täten sarja sopii myös vegaaneille.

BTB13 - suomalainen patentoitu ihonhoitosarja

BTB13 on suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu yhdiste, joka tuo tehoa ihonhoitoon. BTB13-yhdisteen teho perustuu ihosolujen ja kantasolujen toiminnan aktivointiin. Medical ja Anti-age hoitolinjoista löytyvät tuotteet kaikille ihotyypeille sekä iho-ongelmiin (ruusufinni, akne, atooppinen iho, arpien hoito jne.)

lloiset Varpaat -jalkojenhoitotuotteethoitola-iho.jpg

Hoitolassamme on pieni valikoima Iloiset Varpaat -tuotteita. Laajempaan tuotevalikoimaan pääset tutustumaan verkkokaupassa. Hyödynnä alennuskoodi, niin saat Iloiset Varpaat -verkkokaupan tuotteista 10 % alennuksen.

Depend-kynsilakat ja -hoitotuotteet

Meiltä saat laadukkaat ja kestävät Depend-kynsilakat useissa eri sävyissä.

Vita Liberata-rusketustuotteet

Ylelliset itseruskettavat Vita Liberata-tuotteet ovat nyt tuotevalikoimissamme. Rusketu turvallisesti silloin kun haluat ! Lisätietoa tuotteista vitaliberata.fi

Paese-meikkisarja

Mediteam-sukkapiste

Hoitolassamme toimii Mediteam-sukkapiste. Myymme lääkinnälliset hoitosukat, tukisukat sekä lymfasukat. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan myymäläämme!

Haluatko lisätietoa tuotteistamme? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Tervetuloa tutustumaan liikkeeseemme!